Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Boetes voor het rapen van oesters

Toegevoegd: 06-03-2011, 20.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
WILHELMINADORP - Bij het Goese Sas in Wilhelminadorp werden zondagmiddag drie mannen uit Goes betrapt op het (verboden) rapen van oesters.

De politie trof de drie, 2 mannen van 34 en 1 man van 46 jaar, daar ter plaatse na een melding. In de auto lagen 12 zakken met oesters. De zakken hadden alle een gewicht van meer dan 15 kilogram per stuk.


De mannen kregen alle drie een bekeuring van tweehonderd euro en de oesters werden later teruggebracht naar de Oosterschelde.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (6-3-2011 om 21:43)
Staaltje vakwerk hoor! moeten ze elke zomer en wel elke dag uitvoeren die controle's. Aan de ene kant weten ze er niet vanaf te komen en aan de andere kant een vette prent. Hele zomer punthoedjes met schepjes en kaplaarsjes prenten geven. Een kind van 3 jaar eet echt geen 12 kilo kneuzen op!
Zeeuw (6-3-2011 om 21:39)
Gelukkig dat de politie daar was! Wat een misdrijf zeg! Jammer dat er overal ingebroken wordt, auto's opengebroken, etc. Maar ja, dit levert tenminste weer 600 euro op, das belangrijker dan het gene waar de politie eigelijk voor is.
Jan de Wind (6-3-2011 om 21:15)
Zijn er een paar mensendie die die Japanse troep opruimen is het ook weer niet goed. Iedereen probeert er een oplossing voor te vinden maar raap je meer dan 10 kg dan ga je op de bon. En het ergste is dat die uitheemse ongewenste oesters gewoon teruggegooid worden in de Oosterschelde.
Cookie-instellingen beheren