Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Extra snelheidscontroles Z-Vlaanderen

Toegevoegd: 09-03-2011, 19.30 uur
Door: Roland de Jong
SPUI - De politie ontvangt met regelmaat klachten over onveilige situaties in de Zeeuws-Vlaamse plaatsjes Spui en Margrette.

Bewoners klagen over het veel te hard rijden van voertuigen. Daar is een 30km zone ingesteld binnen de bebouwde kom van Spui en Margrette. De politie zal de komende tijd veelvuldig gaan controleren op deze locatie's met de lasergun of radarauto.


Vandaag is er gecontroleerd tussen 10.00 uur - 12.30 uur en 13.00u – 16.00u. De hoogst gemeten snelheid was 76 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan hamelink (10-3-2011 om 00:07)
Dan word het ook eens hoog tijd dat ze deze controles op zaamslagveer gaan houden want daar rijden ze ook al;\ jaren veel te hard en het is een sluiproute, dus politie kom hier ook een/regelmatig controleren er is hier ook geld te verdienen maar vooal denk ook aan onze veiligheid.
Terneuzenaar (9-3-2011 om 23:50)
Ik zou het verbieden voor vrachtauto's en tractoren die de hele weg in beslag nemen met 60 km/ph. Ook de wegblokkades zorgen voor ergenissen, net als de geparkeerde auto's van de bewoners zelf. Ik zou daar niet eens voor niets willen wonen, je kunt verwachten dat er dan verkeer langskomt.
Suzanna (9-3-2011 om 20:17)
Eindelijk! Alleen jammer dat de politie opvallend langs de weg stond, er werd flink naar elkaar geseind zodat de meeste automobilisten keurig 30 reden, wat normaliter een zeldzaamheid is in deze gehuchten. Misschien ook eens in de avonduren controleren. Bedankt verkeerspolitie! Namens de bewoners.
Girly (9-3-2011 om 19:53)
Whahahaha hoe kun je nou te hard rijden als je ze overduidelijk kunt zien staan in hun fel gele jasjes met een lasergun achter een grijze auto we zagen ze al van ver af en mede bestuurders seinde met hun verlichting dat er controle was dus eigenlijk best vreemd dan die 76 km/p
Cookie-instellingen beheren