Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jeugdige inbrekers opgepakt

Toegevoegd: 11-03-2011, 21.04 uur
Door: Roland de Jong
SINT JANSTEEN - De politie heeft donderdagmiddag twee 14-jarige jongens aangehouden voor twee woninginbraken en één inbraakpoging.

De twee jongens, één uit de gemeente Hulst en één uit België, pleegden hun eerste inbraak in januari in een woning aan Plein de Mate in Sint Jansteen. Op zaterdagmiddag 5 maart pleegden ze wederom een inbraak in een woning aan de Meidoornstraat.
 
Even daarvoor hadden ze ook al geprobeerd in te breken in een woning aan de Linde maar dit mislukte. Beide jongens zijn gisteren na verhoor weer in vrijheid gesteld maar zullen ter zijner tijd voor de kinderrechter moeten verschijnen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Judge dredd (12-3-2011 om 09:24)
En de ouders van deze jongens, moeten die niet eens een heropvoedingscursus en verantwoordelijk gehouden worden? mensen die kinderen willen opsluiten op water en brood zouden zelf opgesloten moeten worden wegens kindermishandeling en schending van de rechten van de mens. gebruik je verstand een keer
Annie (12-3-2011 om 00:09)
Waarom sluiten ze die jongens niet op .opsluiten en 6 weken water en brood misschien leren ze daar van.
Mar (11-3-2011 om 23:24)
Allemachtig.....14 jaar?????Nou, dat belooft nog wat!
Cookie-instellingen beheren