Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 262 km

Gewelddadige beroving Terneuzen

Toegevoegd: 05-06-2011, 15.06 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Zondag tussen 02.25 uur en 02.50 uur is in de Kastanjelaan in Terneuzen een man beroofd en daarbij mishandeld.

Het slachtoffer, een 48-jarige Duitser, werd in de Kastanjelaan aangesproken door een man die hem in het Engels vertelde dat een vriend van hem op de grond lag. Toen de 48-jarige constateerde dat er inderdaad een man op de grond lag kwamen er plotseling twee mannen aanrennen vanaf een nabijgelegen parkeerplaats.


Vanaf een andere zijde kwamen eveneens één of twee mannen aanrennen. De 48-jarige Duitser werd door de mannen geslagen waardoor hij op de grond viel. Zijn gsm en portemonnee zijn door de mannen gestolen. Hij raakte gewond aan zijn lip, elleboog en hand.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lilian (5-6-2011 om 21:15)
Je zal het maar zijn!!
Cookie-instellingen beheren