Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

17-Jarige tegen hoofd geschopt

Toegevoegd: 18-06-2011, 17.50 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Op het Plein in Zaamslag is zaterdag rond 02.00 uur een 17-jarige inwoner van de gemeente Terneuzen door enkele andere jongens mishandeld.


Toen de politie ter plaatse kwam, reed de ambulance met het slachtoffer daarin juist weg. Het bleek dat de 17-jarige ruzie had gekregen met een andere jongen. Er ontstond vervolgens een vechtpartij waarbij de 17-jarige door deze jongen en enkele andere jongens tegen zijn hoofd werd geschopt.

De jongens zijn vervolgens in een auto gestapt en weggereden. De 17-jarige hield aan de vechtpartij hoofd- en nekklachten over. Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling. De 17-jarige kende de groep jongens niet persoonlijk.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bastiaan (19-6-2011 om 09:32)
Wat ik niet begrijp,dat er meer dan 5 personen van bewaking rond liepen.Waarom hebben die dan niet ingegrepen?Daarbij komt nog het feit dat er rond de 400 mensen in de tent aanwezig waren,maar niemand heeft dan ook een vinger uitgestoken om een medemens te helpen.
Lia (18-6-2011 om 23:55)
Tis tegenwoordig alleen maar knokken, messentrekken, iemand verrot schoppen. Wat een wereld waar we in leven, je leest niks anders meer dan dat mensen hoe jong of oud elkaar het leven moeilijk maken.Je durft als normaal functionerend mens nergens meer naar toe straks.
Kees (18-6-2011 om 18:21)
Zaamslag wodt beroemder dan Axel met die zaken.was die postbode niet genoeg?
Cookie-instellingen beheren