Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
75 files van totaal 231 km

Keurmerk Thools BHV bedrijf

Toegevoegd: 23-06-2011, 15.35 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Van Rijn Brandbeveiliging uit Tholen beschikt sinds deze maand over het Keurmerk Opleidingsinstituten Bedrijfshulpverlening van het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV).

Van Rijn Brandbeveiliging is een landelijk werkend bedrijf met vestigingen in Tholen en Lelystad. In beide plaatsen heeft het bedrijf de beschikking over een magazijn. In Tholen beschikt het bedrijf over een leslocatie voor de BHV trainingen die afgelopen winter nog vernieuwd is.


Bij het bedrijf, met Thoolse wortels, werken naast de directie tien medewerkers die verspreid door Nederland wonen. Hiermee heeft het bedrijf een landelijke dekking. Naast de snelgroeiende afdeling veiligheidsopleidingen staat het bedrijf vooral bekend om de kwaliteit die geleverd wordt in het onderhouden en leveren van kleine blusmiddelen, noodverlichting, verbandmiddelen, AED's en andere veiligheidsmiddelen.

Het bedrijf is blij met de erkenning. “Het streven is om de kwaliteit van alle cursussen zo hoog mogelijk te houden. Dit keurmerk is een bevestiging en waardering voor het geleverde werk.  Voor de klanten van Van Rijn Brandbeveiliging is het fijn om te weten dat ze hun BHV-cursus volgen bij een bedrijf die het keurmerk mag voeren. Veiligheid is belangrijk, en een ondernemer kan zijn geld ook maar één keer uitgeven. Diverse ondernemers stellen dan ook als eis dat het opleidingsinstituut in bezit is van het keurmerk.”


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BHV-er (4-7-2011 om 19:15)
Echt goed mannen. Ga zo door!!!
Tevreden klant (27-6-2011 om 19:12)
Bij ons verzorgd dit bedrijf de BHV cursus. Ik moet zeggen dat ze het netjes doen. Je kan wel merken dat het geen beun bedrijfje is. Wel goed dat er een keurmerk voor zoiets bestaat. Het is ze gegund. Mannen ga zo door!! Op naar een zo veilig mogelijk Nederland!
Klant (23-6-2011 om 20:52)
Dit bedrijf doet bij ons ook de keuringen ed. Is echt super om mee samen te werken. Zal het zeker nog jaren doen!! Gefeliciteerd mannen!!!
Cookie-instellingen beheren