Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Hond achtergelaten in snikhete auto

Toegevoegd: 28-06-2011, 20.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUIS - Een 58-jarige Duitse vrouw heeft vanmorgen rond half elf haar hond achtergelaten in de auto op een parkeerplaats aan de Sint Annastraat in Sluis.

De vrouw uit Gummersbach had de ramen enkele centimeters opengelaten, maar de hond verkeerde in zodanige ademnood dat de politie hem rond half twaalf uit de auto heeft gehaald.


De hond heeft gelijk water gekregen en maakt het nu weer goed. Zijn bazin kreeg een boete van tweehonderd euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eddy (29-6-2011 om 18:55)
Leert een mens eigenlijk wel van die 200 euro boete kijk eens naar je eigen als je in je auto gaat zitten ja dan moet gelijk die airco aan en ramen open tempratuur vandaag in de auto in de zon was over de 45 graden blijf daat maar eens in zitten laat je huis dier thuis daar is het beter af denk!!
Jeroen (29-6-2011 om 17:24)
Ben het met Jolanda eens, 200euro boete vind ik ook te weinig. Hond afnemen keur ik ook niet goed, een hogere boete en desnoods een voorwaardelijke celstraf van een jaar(of meer)
Kc (29-6-2011 om 15:59)
Ongelooflijk! Leren ze het dan nooit? Een boete van 200 euro is een lachertje, kan me hier zo boos om maken, zulke mensen moeten zelf in een snikhete auto gezet worden, zonder water, kijken hoelang ze het volhouden, dit is geen dierenvriend, achterlijk mens! laat je hond gewoon thuis
Df (29-6-2011 om 14:10)
En terecht,hond afpakken en zorgen dat ze nooit geen beesten meer mogen hebben
Wendy (29-6-2011 om 13:38)
Inderdaad de mensen leren het zeker niet af.ze zouden eens mee moeten maken wat zo,n beest mee maakt in zo,n hete auto.De boete mogen ze van mij zeker verhogen,ze zijn geen dieren waard grrrrrrrrrr kan er zo pist om worden
Iemand (29-6-2011 om 12:07)
Dit zijn gewoon mensen die hun verstand niet hebben als je een echt hondenliefhebber bent neem je je honden met dit weer niet eens mee in de auto En een boete van 200 euro vind ik niks verhoog het maar eens een beetje en pak gewoon die honden af want volgende keer doen ze het weer net zo hard
Cookie-instellingen beheren