Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 80 km

Wielrenners in de Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 28-06-2011, 20.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
BORSSELE - Dinsdag rond 12.00 uur kreeg de politie een melding dat er fietsers in de Westerscheldetunnel reden.


Het ging om vier Engelse wielrenners, die geen borden hadden gezien. Toen zij in de tunnel reden hadden ze meteen in de gaten dat ze daar niet mochten fietsen maar konden niet meer terug.

Zij kregen elk een bekeuring van € 110,-.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Engeltje (29-6-2011 om 13:13)
Wat zielig voor die engelsmannen.En fred is dit niet een beetje overdreven reactie wij als automobliist zien ook wel eens dingen over het hoofd ga je dan ook zo reageen. Petje af hoor. En van de politie hadden missschien ook een waarschuwing kunnen geven welkom in nederland
Fred (29-6-2011 om 13:04)
Ok, redelijk grof , gelijk 110 euro. Maar wat dacht je van de automobilisten en het beroeps goederen vervoer dat voor de tunnel heeft staan wachten ? waarschijnlijk met draaiende motor om de aico te laten werken. O ja Bram een bus met een fietsenrek of kar lijkt me een prima idee !
Sjaak (29-6-2011 om 12:58)
Wat kunnen mensen toch lekker zeuren van welkom in nederland. Niet meer dan terecht die boete veelste laag nog ,En wat denk je zelf zou een nederlander geen boete daarvoor krijgen in het buitenland. En wielrenners zijn toch een asociaal volk apart.
Wim (29-6-2011 om 12:50)
Wat een kleinzieligheid. Natuurlijk enorm gevaarlijk, doch hier absoluut geen opzet. Gelukkig is er niets voorgevallen en handel dit dan ook af op een andere manier maar geen 4x 110 euro. Waarschijnlijk een heel onervaren agentje.
Pierre (29-6-2011 om 12:32)
Laten we nu niet kinderachtig doen. Als ik op vakantie ga naar Engeland, snap ik ook nog wel dat ik niet door de Dartfordtunnel mag fietsen!! Dan zal de Engelse police ook niet zeggen, och arme jongen, begreep je niet dat je hier niet mag fietsen??
QuasiMoto (29-6-2011 om 12:13)
Bonnenquotum nog niet afgeschaft in Zeeland zeker? En het dan raar vinden dat langzamerhand iedereen zich tegen de politie keert. Stomme actie van die Britten overigens, maar om ze nou zo'n douw te geven... Mooi 660 euro toegevoegd aan de pot voor oprotpremies voor falende bestuurders en ambtenaren!
Cookie-instellingen beheren