Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Politie ontdekt wietkwekerij in woning

Toegevoegd: 16-08-2011, 19.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - De politie heeft dinsdagochtend in een woning op de Beestenmarkt te Hulst een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.

Er werden een kleine 100 hennepplanten aangetroffen. Deze zijn inbeslaggenomen en vernietigd, vervolgens is de kwekerij ontmanteld. Een 29-jarige inwoonster van Hulst, de bewoonster van het pand is aangehouden en voor onderzoek overgebracht naar het bureau in Hulst.


Na verhoor is zij met een dagvaarding heengezonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (16-8-2011 om 19:45)
Ongelooflijk, steeds wordt er gezegd dat hennepkwekerijjen in handen zijn van de georganiseerde misdaad en ze laten ze gewoon weer gaan na een paar vragen. Ze worden stinkend rijk en kunnen gewoon hun gang gaan.Pas hier ook iemand aangehouden voor dit en loopt gewoon gezellig vrij rond.ongelooflijk
Cookie-instellingen beheren