Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kilometers kabel gestolen uit windmolens

Toegevoegd: 15-09-2011, 23.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
COLIJNSPLAAT - Donderdagmorgen is ontdekt dat er uit enkele windmolens aan de Oost-Zeedijk in Colijnsplaat kabels zijn gestolen.


Er is 3200 meter groen/gele aardkabel weggenomen.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M Keur (16-9-2011 om 10:41)
Jammer dat ze de andere kleuren niet probeerden mee te nemen ! Hebben waarschijnlijk kennis van zaken. Zitten windmolens trouwens niet op slot ? Straf na opsporing is 20 rondjes meevliegen op de wieken van de molen tegen betaling van 3200 meter kabel met installatiekosten.
Arie (16-9-2011 om 00:52)
Het is toch te walgelijk voor woorden wat voor stelletje dieven er rondloopt in Zeeland! Onbegrijpelijk dat dit allemaal maar kan. D'r zou toch ergens een alarmpje af kunnen gaan ergens als er een molen ongeloorloofd geopend wordt? Koperdieven moeten keihard aangepakt worden, weg met die minkukels!!
Arno Zwetsloot (15-9-2011 om 23:57)
Zielig volk die dit soort zaken steelt. Maar meer nog het volk dat het koper aanneemt...
Cookie-instellingen beheren