Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto uitgebrand in Yerseke

Toegevoegd: 20-09-2011, 22.22 uur
De auto brandde grotendeels uit.
De auto brandde grotendeels uit.
© Foto: Brandweer Yerseke
Door: Roland de Jong
YERSEKE - Vanmorgen werden rond 8:15 uur de blusgroepen Yerseke en Kapelle gealarmeerd voor een autobrand in de Fregatstraat in Yerseke.

De bestuurster van het voertuig merkte tijdens het rijden op dat de auto raar deed. Korte tijd later sloegen de vlammen vanonder de auto. De auto vloog volgens de brandweer vermoedelijk in brand als gevolg van kortsluiting in het motorcompartiment.


De brandweerploegen van Yerseke en Kapelle rukten binnen 4 minuten uit. Blusgroep Yerseke was als eerste ter plaatse en heeft met 2 stralen hoge druk de brand kunnen blussen. Ze kon niet voorkomen dat de auto uitbrandde.

Het gehele motorcompartiment en een gedeelte van het dashbord zijn door de brand verwoest. De brandweer heeft de gemeente in kennis gesteld omdat het wegdek beschadigd raakte.

Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd. Brandweer Kapelle is nog wel ter plaatse geweest, maar werd niet daadwerkelijk ingezet.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zal een poging wagen Kees (21-9-2011 om 17:30)
Je moet weten dat een standaard bezetting van een brandweerauto (TS) bestaat uit 6 personen. Als een korps tijdens kantooruren geen 6 man kan ophoesten (Yerseke in dit geval dus) rukken zij uit met 4 personen(TS4) Zij worden dan tijdens kantooruren altijd ondersteund door een naburige TS6 Kapelle
Jeroen (21-9-2011 om 14:27)
@ Kees Lekker belangrijk, als het je auto is dan zal het je een worst wezen, al moeten ze uit Groningen komen! Ga wat nuttigs doen, help met blussen i.p.v. achter je PC te kruipen voor deze onzin.
Thera (21-9-2011 om 13:59)
Kees, ga even langs de kazerne in Kapelle en vraag het daar even dan weet je het. Sterkte aan eigenaresse van de auto.
Hippo (21-9-2011 om 12:22)
Oh, dan baal je als er zoiets gebeurt. Sterkte voor de eigenaar van de auto.
Kees (21-9-2011 om 08:32)
Wat ik niet helemaal begrijp is waarom Kapelle hier ook voor moest uitrukken. Misschien dat iemand dat kan uitleggen?
Cookie-instellingen beheren