Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gemeente stopte signeersessie Frans Bauer

Toegevoegd: 24-10-2011, 17.10 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Niet de politie, maar gemeentelijk opsporingsambtenaren hebben gisteren de signeersessie van Frans Bauer en Dean Saunders in Hulst afgebroken. Dat meldt de Zeeuwse politie.


Gisteren werd via Omroep Brabant duidelijk dat de signeersessie ietwat uit de hand was gelopen. Een optreden vooraf en de aansluitende signeersessie trokken behoorlijk veel publiek en zodoende liep het één en ander uit de hand. De signeersessie duurde behoorlijk langer dan volgens de vergunning was toegestaan.

Uiteindelijk heeft de gemeente Hulst de afgegeven vergunning gehandhaafd en zodoende hebben BOA's (buitengewoon Opsporings Ambtenaren) van de gemeente de sessie beëindigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ellen (24-10-2011 om 20:06)
Echt kinderachtig! Maar ja BOA's veredelde melker-baners die hun technische papiertje hebben gehaald maar totaal geen gevoel hebben wanneer wel of niet in te grijpen. Wanneer het echt nodig is durven ze niet of zie je ze niet.
Kristy (24-10-2011 om 19:44)
Men wil Hulst toch aantrekkelijker maken voor publiek. Gebeurd er een keer iets waar elke verstandige ondernemer zijn voordeel kan uithalen, wordt dit gestopt door de BOA's. Waar gaat dit naar toe? Volgens mij staan de ondernemers en de gemeente niet op één lijn.
Mike (24-10-2011 om 19:34)
Tjonge,wat een misdadig delict van die meneer Bauer
Boetes Om Aandacht 'S (24-10-2011 om 19:22)
Ach wat zullen die gewelidige boa's weer blij zijn geweest, Konden ze weer tegen de baas zeggen ik heb er wel 10 extra bekeurd. Frans en Dean zullen nog's een keer naar zeeland komen. Achterlijk gedoe.
P.p.p (24-10-2011 om 18:17)
Wat een stelletje stumperds. Is er iets wat veel publiek trekt en waardoor hulst zichzelf goed in de kijker kan zetten doen die domme BOA's zoiets, stelletje niksnutten zijn het daar zelfs parkeerboetes kunnen ze niet eens normaal uitschrijven
Brillie (24-10-2011 om 18:14)
Hulst op z'n smalst !
Cookie-instellingen beheren