Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Vrouw bekeurd voor bedelarij in Goes

Toegevoegd: 13-11-2011, 19.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 40-jarige Roemeense vrouw uit Antwerpen is zaterdagochtend in Goes bekeurd wegens bedelarij. 

De vrouw zat op een bankje, schuin tegenover een supermarkt op de Oostwal en probeerde de 'Zelfkrant', een soort daklozenkrant, aan de man te brengen. Naast stond een kartonnen doosje waarin een brief lag waarvan later bleek dat het een bedelbrief was.


Omdat bedelarij verboden is, kreeg de vrouw een bekeuring van honderd euro. Het verkopen van de krant is wel toegestaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bianca (14-11-2011 om 09:47)
Hoog tijd. Laat ze ook maar een rondkijken bij de C1000 in Kapelle en bij de JB in Goes daar staan er ook altijd. @Erwin die verdienen per dag meer als jij en ik bij elkaar hoor...
Tommie (14-11-2011 om 09:43)
@Erwin , wat dacht je ervan dat ze gewoon fatsoenlijk werk zou gaan zoeken, misschien in Roemenie? Als jij zo te doen hebt met dit soort mensen: haal ze dan zelf in huis om voor ze te zorgen!
Duin (14-11-2011 om 09:40)
Nederland is een ster in boete,s uitdelen . Je word er gewoon misselijk van gaver ! En als je baan moet houden om bepaald aantal boete,s te schrijven , is dit echt een waardeloos land aan het worden ! Volgensmij is dat het al !
Landrot (14-11-2011 om 09:35)
Dat soort landlopers moeten ze gelijk terugsturen naar waar ze vandaan komen. maar wie geeft er eigenlijk aan deze oplichters ? die zijn wel de reden dat er hier steeds meer en meer komen. kom allen naar zeeland, daar krijg je gratis geld.
T. R. (14-11-2011 om 09:13)
Deze arme sloebers hebben meer geld dan we met ze allen denken. Dus mensen geef deze zogenaamde arme *** die uren lang op de zelfde plek muziek maken en krantenverkopers die een SOORT daklozenkrant aan de man te brengen geen kans. Geef geen GELD, dan lost het probleem hopelijk van zelf op.
Esther (14-11-2011 om 09:03)
Ja met krantjes leuren of hoempapa muziek maken bij de entree van de supermarkten das het enige wat ze kunnen. Je moet bekand eerst je nek breken voor dat je de supermarkt binnen kan komen. Ga toch een normale baan zoeken en als dit niet kan lekker terug waar je vandaan komt.
Cookie-instellingen beheren