Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Man betrapt op rijden onder invloed

Toegevoegd: 27-11-2011, 14.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUIS - In de Ridderstraat in Sluis werd in de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 01.30 uur, een automobilist betrapt op het rijden onder invloed.


Een 43-jarige automobilist uit het Belgische Knokke-Heist werd door surveillerende agenten gecontroleerd. Hij moest onder andere een blaastest ondergaan. Uit de test bleek dat hij teveel had gedronken en daarom moest de man mee naar het politiebureau.

Uit de ademanalyse die daar werd gedaan bleek dat hij ruim drie keer teveel alcohol genuttigd had. (De uitslag van de ademanalyse was 685 ug/l) Hij kon direct zijn rijbewijs bij de politieagenten achterlaten en is met een proces-verbaal op zak weer naar huis gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Camiel (27-11-2011 om 15:04)
Al eens bij stil gestaan wat er zoal met een slok op onderweg moet zijn?? Veel politie is er niet op pad. Dit treffen van zo'n bestuurder onder invloed moet toch elke keer weer toevallig zijn en toch gebeurt het vaak. De meerderheid heeft dus vaak geluk. Gr.
Cookie-instellingen beheren