Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nog een meisje (15) vermist

Toegevoegd: 28-11-2011, 20.12 uur
Het vermiste meisje.
Het vermiste meisje.
© Foto: Korps landelijke politiediensten
Door: Roland de Jong
GOES - Sinds gisteren wordt een 15-jarig meisje uit Goes vermist. De politie denkt dat zij mogelijk ergens samen met een al eerder als vermist opgegeven meisje uit Rilland verblijft.


Zondag werd melding gemaakt van de vermissing van Jessica Cornelisse. Zij is 15 jaar oud, heeft een slank postuur, is 1.65 meter lang en heeft lang blond haar. Ze heeft blauwe ogen en was op de dag dat zij wegliep uit haar ouderlijk huis gekleed in een bruin ski-jack met een bontkraag. Ze droeg lichtbruine schoenen.

De politie vermoedt dat Jessica samen met het al eerder als vermist opgegeven meisje Hibaaq Mohammed Abdullahi uit Rilland ergens verblijft. Dit 16-jarige meisje verdween op 17 november.

Mocht u informatie hebben over de verblijfplaats van Jessica en/of Hibaaq, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt zich ook melden op een politiebureau bij u in de buurt.

Zie ook:
- Politie zoekt weggelopen meisje (16) (25-11-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (28-11-2011 om 21:27)
Ik ken beide meisjes, maar ik betwijfel dat hun samen zijn. Ik heb ze nog nooit samen gezien en al zeker niet als vriendinnen, maar ik sluit niks uit. Het zou zo maar waar kunnen zijn.
Cookie-instellingen beheren