Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in kanaal was gestolen in Axel

Toegevoegd: 17-12-2011, 11.21 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - De auto die gisteren in Westdorpe in het water werd aangetroffen, werd eerder in Axel gestolen. Dat heeft de Belgische eigenaar verklaard.


De Belg zou met zijn voertuig naar een vriend in Axel zijn gereden. Nadat hij daar enige tijd had doorgebracht bleek dat zijn voertuig was weggenomen van het pleintje waarop hij deze had geparkeerd. Hij regelde zelf vervoer terug naar België en lichtte de politie pas daar in.

In de tussentijd werd de auto echter in de Westdorpse kanaalarm gevonden. Toen de politie hem als eigenaar benaderde aan de hand van het kenteken, gaf hij aan dat de auto gestolen was. De melding hierover was toen bij de Nederlandse politie nog niet bekend. Later op de middag is alsnog aangifte gedaan in Nederland.

Zie ook:

- Auto te water in Westdorpe (16-12-2011)

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren