Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee pony's gestolen uit weiland

Toegevoegd: 01-01-2012, 13.08 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - Uit een wei in 's-Heer Arendskerke zijn deze week twee pony's gestolen. Dat meldt de politie.


De dieren werden tussen 28 en 29 december weggenomen uit een weiland aan de Nieuwe Rijksweg. Het gaat om een IJslander van 18 jaar oud en een Shetlander van 20 jaar oud.

De eigenaar heeft aangifte gedaan bij de politie. De waarde van de pony's is onbekend, mede gezien de leeftijd van de dieren. De eigenaar waardeert zijn pony's vooral emotioneel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (2-1-2012 om 01:51)
De waarde v.d. paardjes valt in het niet bij de emotionele waarde voor de eigenaar. Sterkte voor de eigenaar, zou het helpen als hij foto's overal verspreid van de dieren? Harteloos tuig dat zoiets doet, wat hebben ze nou aan beestjes v.die leeftijd?
Renee (1-1-2012 om 22:24)
Wat moet het erg zijn als ze je dieren meenemen. ik snap niet dat er mensen zijn die dat kunnen doen. het is dan ook te hopen dat deze dieven zich bedenken en deze arme beestjes weer terug brengen naar de plek waar ze horen. ik wens de eigenaar dan ook heel veel sterkte toe
Robin (1-1-2012 om 21:51)
Wat een helden weer he!
Zeeuwse mevrouw (1-1-2012 om 16:44)
Wat een zeer lage streek.. Waarom doet iemand toch zoiets. Hoop dat ze de dader(s) vinden en hem goed bekent maken. Sterkte voor de eigenaar.
Ineke (1-1-2012 om 14:14)
Ik hoop van harte dat de dieren weer gevonden worden,wat een misselijke diefstal, sterkte baasje!!!
Zeeuwse (1-1-2012 om 13:47)
Wat een lage streek..... ik hoop dat de pony`s nog terecht komen... veel sterkte toegewenst!!
Cookie-instellingen beheren