Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtauto gestolen bij inbraak

Toegevoegd: 09-01-2012, 10.21 uur
De gestolen vrachtauto is inmiddels teruggevonden.
De gestolen vrachtauto is inmiddels teruggevonden.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong
GOES - Afgelopen zondag is ingebroken in een bedrijfspand gelegen aan de Albert Plesmanweg in Goes. Er is bij deze inbraak een blauwe vrachtauto weggenomen.
 
Het gaat om een vrachtwagen van het merk Mercedes, kenteken BR-HD-57, met het opschrift Toyabanden en Auto Unie Zeeland. Ook zijn er onder andere pallets met accu's, een geldbedrag en autoradio gestolen. De gestolen vrachtauto is inmidddels door de politie teruggevonden in de Jacob Roggeveenstraat in Goes.


De politie verzoekt getuigen van deze inbraak en personen die mogelijk de blauwe vrachtauto zondagochtend hebben zien rijden contact op te nemen met het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johnny (9-1-2012 om 20:05)
Ben het met cor eens, je ziet borden staan dat de politie en een beveiligingsbedrijf controleert maar wij weten nog niet eens de helft van wat er allemaal gebeurt in de poel. Beveiliging minimaal verdubbelen, er moet door de ondernemers serieus voor betaald worden en het resultaat is .......
Gre (9-1-2012 om 14:26)
Metershoge beveiligingsborden staan er,wie het industrieterrrein beveiligd. die borden kunnen ze beter weghalen,heb het met eigen ogen gezien hoe de boel controleren. nou dat duurt geen 5 min.
Cor.zvl (9-1-2012 om 12:22)
Handig he, zo'n scherpe en alerte collectieve beveiliging. vraag me af wat ze daar doen, het is continu raak op de poel. wordt het niet eens tijd voor een serieus beveiligingsbedrijf?
Jan (9-1-2012 om 12:20)
FF kijken wie er verhuist is dit weekend in de buurt want daar zijn ze handig voor een bakwagen met een klep ,anders ff bij de eigenaar vragen of hij hem niet heeft uitgeleend aan iemand toen hij het niet meer wist
Cookie-instellingen beheren