Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Straatroof op Oostsingel Goes

Toegevoegd: 19-01-2012, 21.06 uur
Door: Roland de Jong
GOES -  De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof vanmiddag rond 16.45 uur op de Oostsingel in Goes. Het slachtoffer werd bedreigd met een stroomstootwapen.

Een 48-jarige vrouw uit Goes kwam vanuit de Zonnebloemstraat de Oostsingel opgefietst. Op de Oostsingel kwamen twee jonge mannen op haar af en werd zij door één van hen van haar fiets geduwd waardoor zij ten val kwam.
 
Eén van de mannen ging bovenop de vrouw zitten en de ander hield een stroomstootwapen vlak bij haar gezicht. De jonge mannen eisten geld van de vrouw. Toen een man met een hond vanaf de Zonnebloemstraat aan kwam lopen vertrokken zij.


Dader 1 was 20 tot 25 jaar oud. Hij was ongeveer 1.70 meter lang en had kort blond haar. Hij had een blanke huidskleur en was gekleed in een lichte spijkerbroek.


Dader 2 was eveneens 20 tot 25 jaar oud. Ook hij was ongeveer 1.70 meter lang. Deze dader had kort zwart kroeshaar. Deze man had een donkere huidskleur en was gekleed in een korte zwarte jas.

De politie verzoekt getuigen zich te melden op het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rinus (20-1-2012 om 08:21)
Dit is toch triest mensen het zijn verhalen van de dag, iedereen moet straks een hond hebben die huis en haard bewaakt
Mercedes (20-1-2012 om 07:32)
Deze gasten weten niet wat voor een impact dit heeft bij het slachtoffer.Als je in Nederland toetert loop je het risico om 300 euro's boete te krijgen en wat is de straf krijgen ze voor dit vergrijp? Voer voor dit soort daders aub weer de middeleeuwse straffen in.
Dima (20-1-2012 om 03:06)
Ik word hier zo verdrietig en moedeloos van ... de frequentie wat betreft zulke incidenten is al veel te hoog, nog even en dan durven we de straat gewoonweg niet meer op ! Nederland een veilig land ?? LAAT ME NIET LACHEN !! Ik wens de mevrouw veel sterkte toe en hoop dat deze daders [ als ze gepakt worden ] een langere celstraf krijgen dan 2 maanden !! Het recht ,ons recht , struikelt letterlijk EN figuurlijk over de straten.Wat een anarchistische bende is het aan het worden!!
Renata (19-1-2012 om 23:59)
Zodra ze gevonden worden ze a.u.b. zelf kennis laten maken met het stroomstootwapen. Lafbekken, ga toch werken.
Mieke (19-1-2012 om 22:48)
Nou ja zeg, kun je niet eens meer gewoon op je fiets rijden en dan rond dit tijdstip, het moet niet gekker worden, sterkte voor de vrouw en ik hoop dat de politie de twee stoere kereltjes oppakt, gooi ze maar achter slot en grendel.
Rien (19-1-2012 om 22:11)
Dat heb je hé, met zo'n watjesregering die geen straffen durven te geven dan gaan dit soort ratten(de rovers) hun gangetje maar.
Cookie-instellingen beheren