Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 8 km

Auto in de slip bij Oud Vossemeer

Toegevoegd: 26-01-2012, 13.04 uur - Update: 26-01-2012, 20.36 uur
Het eenzijdige ongeval bij Oud Vossemeer
Het eenzijdige ongeval bij Oud Vossemeer
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Manfred Berrevoets
OUD VOSSEMEER - Op de Oud Vossemeersedijk is donderdagmorgen rond 7.45 uur een eenzijdig ongeval gebeurd.

Een auto reed in de richting van Tholen en kwam in de laatste bocht voor de afslag Welgelegen in een slip terecht. De auto botste tegen boompjes aan de linkerkant van de weg en tolde daarna nog een keer in het rond en kwam uiteindelijk met de achterkant tegen struiken tot stilstand. De auto raakte aan de voorzijde ernstig beschadigd en is vermoedelijk total loss. 


De bestuurder, een 20-jarige man uit de gemeente Tholen, werd ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel, maar hoefde zover bekend niet naar het ziekenhuis. Het is het tweede ongeval in een week tijd op de Oud Vossemeersedijk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W (26-1-2012 om 23:14)
Tjonge jonge zeg, hebben jullie het zien gebeuren? Nee, oordeel dan niet. Iedereen kan een ongeluk krijgen daar hoef je niet hard voor te rijden hoor. Gelukkig heeft de jongeman niets
I (26-1-2012 om 17:54)
Idd...moet je ze maar een keer hun botte verstand gebruiken en normaal rijden. En anders niet zeiken!
Tholenaar (26-1-2012 om 16:31)
Ze moeten daar een paar flitspalen weg zetten, dan is het misschien afgelopen met al die ongevallen, ze leren het toch niet om daar gas terug te nemen met alle gevolgen dien, het zal de laatste wel weer niet zijn die de weg kwijt is daar.
Rob van der Klugt (26-1-2012 om 13:21)
Een beetje beleefde reactie leest wel zo prettig. En wat het ongeval zelf betreft: deelnemen aan het verkeer bestaat voor een belangrijk deel uit het zich aanpassen aan de omstandigheden.
M (26-1-2012 om 13:19)
Als ze het maar niet in hun botte verstand gaan halen daar bij de gemeente om die hele weg tot een 60km zone te maken,er staat daar niet voor niks dat de adviessnelheid daar 60 km is!
Cookie-instellingen beheren