Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Dronken Pool rijdt zonder rijbewijs

Toegevoegd: 29-01-2012, 16.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.15 uur is een 33-jarige Poolse automobilist aan het Stadhuisplein in Terneuzen gecontroleerd op het rijden onder ivloed.

Uit ademanalyse bleek dat de man 4,4 maal teveel had gedronken. Ook verklaarde de man niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.
 
Hij kreeg een rijverbod van 12 uur en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jpke (29-1-2012 om 18:17)
Is idd te gek voor woorden! Een rijverbod.., zonder rijbewijs! Afvoeren die handel, enkele reis Polen, en werkvergunning voorgoed afnemen! Moet jij dat maar eens proberen in Polska-land, verdwijn je voor een hele poos achter de tralies. Elke Europese burger gelijke rechten!? Laat me lachen!!
Ludwig (29-1-2012 om 17:53)
Rijverbod????????????????????????????op de fiets zeker
Uit het land zetten (29-1-2012 om 17:43)
Kort maar krachtig. Alles wat waarde heeft afnemen van deze persoon en linea recta terug naar Polen sturen. Hier lopen er al veel te veel rond met een bezopen kop.
K (29-1-2012 om 17:36)
Waar slaat dit op, waarom is de politie milder tegen buitenlanders als tegen nederlanders? ik noem dit discriminatie door de politie, en dan luid de slogan: de politie je beste vriend. ik dacht het niet, op deze manier raak je het vertrouwen in de politie kwijt
EDEL (29-1-2012 om 17:35)
Het land uitzetten, zonder rijbewijs is hij dus niet verzekerd, als hij een ongeval veroorzaakt is hij ook het land uit, maar dan op eigen iniatief. Dus HET LAND UIT
Jan (29-1-2012 om 17:35)
Wat is nou eigenlijk recht in Nederland?? Als zo iemand een ongeluk veroorzaakt, wat dan? Hij moest een rijverbod krijgen van jaren, ook voor andere voertuigen. En een grote boete contant laten betalen, anders zie je het geld nooit.
Cookie-instellingen beheren