Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Forse wietplantage Sint Maartensdijk

Toegevoegd: 06-03-2012, 15.47 uur
De wietkwekerij in de woning in Sint Maartensdijk. De wietkwekerij in de woning in Sint Maartensdijk
De wietkwekerij in de woning in Sint Maartensdijk.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - In een woning aan de Albert Schweitzerstraat in Sint Maartensdijk heeft de politie dinsdagmorgen een hennepkwekerij aangetroffen.
 
Agenten ging rond 09.45 uur de woning binnen waar op dat moment geen personen aanwezig waren. Op de bovenverdieping waren twee kweekruimten ingericht, één met 490 hennepstekken en één zonder planten.


Medewerkers van de gemeente Tholen hebben de kwekerij ontruimd. De stroom die nodig was voor de kwekerij werd buiten de meter om afgenomen. De politie kwam de kwekerij op het spoor naar aanleiding van een anonieme tip.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kaatje (6-3-2012 om 23:51)
@ henk, Dank zij deze kwekerijen is jouw energie rekening hoger en die van mij ook.Als je ze niet verraad ben je dief van je eigen portemonnee.en wat denk je van brandveiligheid als zo'n kwekerij bij je buren zit???Ik weet niet of je verzekering dat dekt!!
Thoolse (6-3-2012 om 22:52)
Goede zaak die sociale controle. OOk wij moeten betalen voor onze stroom
Hubert (6-3-2012 om 22:51)
Zeg rinus als jij meer stroom moest betalen voor elke afgetapte hennepkwekerij was je nu al failiet verklaard dus sorry maar je kraamt nu gewoon lucraat onzin die mensen kunnen beter kweken dan winkels of banken berovern of oudjes de tassen trekken , vindt je niet
Fransiscus (6-3-2012 om 22:40)
Henk, soms ook groene vingers? Even een bijscholing; wiet kweken is niet alleen illegaal, maar ook gevaarlijk. Brandgevaar en zo.
Rinus (6-3-2012 om 22:29)
Verraders? ze lopen stroom te jatten waardoor ik meer moet betalen. Niks verraders goeie zaak.
Henk (6-3-2012 om 20:55)
Het is erger om te weten dat je verraders in de buurt hebt wonen dan dat er iemand aan het kweken is. Walgelijk!
Cookie-instellingen beheren