Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onbekende schiet pijl in gans

Toegevoegd: 11-03-2012, 17.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - De dierenpolitie Zeeland is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een gans. 

Het dier is zaterdag rond 17.50 uur gezien door een voorbijganger in het Spuiboezem langs de Grensweg in Rilland-Bath met een pijl in zijn nek. De pijl is vermoedelijk afkomstig van een kruisboog. 


Het dier is door een jachtopziener uit zijn lijden verlost. De politie verzoekt getuigen of personen die meer informatie hebben over dit voorval te bellen naar 0900-8844.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (12-3-2012 om 12:25)
Politie Zeeland ; aan jullie de taak deze lafaard op te sporen.Zet er desnoods een hoge beloning tegenover, wie weet zit de goede tip ertussen want dit figuur moet opgesloten worden. Of nog beter ; dader meld jezelf want nu blijf je voor altijd met een grandioos schuldgevoel zitten !
B.G. (12-3-2012 om 11:57)
Laat mij maar even mijn gang gaan als de dader gevonden is ........
Jans (12-3-2012 om 11:56)
Welke gewetenloze idioot doet zo iets, je bent niet goed wijs. Jij bent ZEKER geen dierenvriend. Wees nu eens flink, ( hij of zij ) en geef jezelf aan, heb dat lef dan ook, en dan hoop ik dat je zo'n ongelofelijke straf krijgt, want dat verdien je. Ze mogen je zo een aantal jaren opbergen.
Saj (12-3-2012 om 11:45)
Pijltje bewaren en mocht de laffe dader gepakt worden ook een tijdje met het zelfde pijltje door t leven laten lopen. en een mooie foto op internet zodat we allemaal weten wat voor persoon dit is geweest. ik denk dat er genoeg mensen\dierenvrienden zijn die dit pijltje willen plaatsen in zn nek.
Cor (12-3-2012 om 11:42)
Wat een smeerlap! Lijkt op een kruisboogpijl en die klootzak kan nog goed schieten ook.Dus mensen uit Rilland e.o. even diep nadedenken wie dat geweest zou kunnen zijn en gelijk de telefoon pakken om de politie te bellen! Beter hun dan ik..sta niet voor mezelf in!
Mar (12-3-2012 om 11:06)
Wat is dit misselijkmakend. Ik hoop dat deze zieke geest snel wordt gepakt Misschien een flink, lange taakstraaf bij de Mikke??? Daarbij nog een flinke boete. Mensen die niet van dieren houden kunnen volgens mij al helemaal niet van mensen houden. Bah!
Cookie-instellingen beheren