Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 235 km

Controle op fietsroute na klachten

Toegevoegd: 23-03-2012, 21.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ARENDSKERKE - Vrijdagochtend tussen 07.30 uur en 08.30 uur heeft politie Zeeland, naar aanleiding van klachten, een controle gehouden op de fietsroute tussen Lewedorp en Goes. 


Er zijn diverse fietsers staande gehouden en aangesproken op onder andere met drie personen naast elkaar fietsen en fietsen door rood licht.

Bij de controle zijn, in verband met de CAO-acties van de politie, geen bekeuringen uitgeschreven. Er is alleen gewaarschuwd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Poek (24-3-2012 om 08:40)
Ben ik het niet mee eens Jan, na dat ik zelf een keer door rood ben gefietst en ik ben gewaarschuwd heb ik het echt geen tweede keer meer gedaan.
Dima (24-3-2012 om 07:08)
Wat een vertoning, door ROOD en toch niet bekeuren..??!! Zal men zich door een waarschuwing beter zal gaan gedragen daarna ? Wordt de wetshandhaving soepeler ? Wat een onzin! Een boete laat meer indruk achter sowieso .
Erik (23-3-2012 om 23:13)
Acties, oké, waarschuwen bij "drie naast elkaar fietsen" oké, maar een waarschuwing bij fietsen door rood licht NIET oké. Fietsen door rood ls levensgevaarlijk en de "schrik voor het leven" voor degene die door groen rijdt en daardoor een ongeval veroorzaakt. Kijkhard aanpakken, rijden door rood!
Jan (23-3-2012 om 21:44)
Dan kun je het net zo goed laten, heeft geen nut
Cookie-instellingen beheren