Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meer info over doorgereden motor

Toegevoegd: 28-03-2012, 20.02 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft meer informatie boven water gekregen over de motor waarop de onbekende zat die dinsdagmiddag in Goes een jongetje aanreed en vervolgens doorreed.


De jongen stak dinsdag rond 15.15 uur de zebra bij de Troelstralaan over toen hij werd geschept door de motorrijder. In plaats van te stoppen gaf de motorrijder gas en reed er vandoor. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na onderzoek bleek zijn letsel mee te vallen en mocht hij weer naar huis.

Volgens de politie is uit onderzoek gebleken dat het faat om een zwarte Suzuki GSX-R met het kenteken MR-??-09. Heeft u meer informatie over deze aanrijding of denkt u te weten waar deze motor zich bevindt, bel dan met de politie op 0900-8844.

Zie ook:
- Motorrijder rijdt door na aanrijding (27-03-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dorreman (28-3-2012 om 21:31)
Kom op zeg met zoveel info moet hij allang vastzitten
Marvin (28-3-2012 om 20:40)
Yeaahh !!! motorrijder je bent er bijna bij ! vluchten is niet mogelijk knul! hopelijk word je snel gepakt en kan je de bak is! zomaar mn vriend aanrijde en weg gaan .. FAAAAAL
Joop (28-3-2012 om 20:25)
Waarom zo moeilik politie vraag bij rdw alle 99 nummers op en streep alle niet-suziki weg. dan alles niet uit het zuiden van nederland dan schieten er niet veel over waarschijnlijk kan rdw zelf al selectie. moet toch geen kunst zijn alle nummers beginnend met mr, eindigend op09 uit te sorteren
Roel (28-3-2012 om 20:18)
Zoiets doe je gewoon niet, zeker niet als het om een kind gaat. Ik hoop dat ook echt dat ze deze motorrijd(st)er? Zullen traceren en aanhouden.
Cookie-instellingen beheren