Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's botsen bij wegversmalling

Toegevoegd: 05-04-2012, 15.19 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De ambulancedienst heeft woensdagavond twee personen onderzocht na een ongeluk in Terneuzen. Eén betrokkene bleek dronken.

Het ongeluk vond rond 21.00 uur plaats op de Serlippensstraat. Bij een wegversmalling ontstond onduidelijkheid over wie er zou stoppen. Van de ene kant naderde een 50-jarige automobiliste en vanuit de andere kant naderde een 34-jarige automobilist. De twee kwamen beiden uit Terneuzen.


De man dacht dat de vrouw hem voor liet gaan en reed de versmalling in. Op dat moment gaf de vrouw ook gas. Ze reed over de paal op de versmalling en botste tegen de auto van de man.

De 34-jarige automobilist en zijn bijrijder zijn door ambulancepersoneel ter plaatse onderzocht. Zij blijken geen letsel te hebben opgelopen. De vrouw is ter controle per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Ook zij bleek niet gewond te zijn.

Na haar ontslag is ze overgebracht naar het politiebureau. Hier bleek uit ademanalyse dat ze 4,2 maal teveel had gedronken. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lion (5-4-2012 om 19:36)
Jahoor ben!! onzin zonder drank,had ze de situatie beter ingeschat,komt bij wat er gebeurt,met drank ben je fout
Jan (5-4-2012 om 19:23)
Een reactie zoals die van Ben was te verwachten. Die wegversmallingen staan er voor 10-20% van die hufters die zich nooit ergens aan kunnen houden, anders waren ze niet nodig. Zo gaat het altijd. In het verkeer, op school of werk. 80% v.d. aandacht gaat uit naar 20% uitschot en probleemzoekers.
Bewoner serlippens (5-4-2012 om 19:00)
Maak er dan maar meteen een racebaan van!! Tussen de versmalling wordt er al veel te hard gereden,kun je nagaan wat er gebeurt als die niet zouden zijn. In dit geval is de oorzaak toch even iets anders, nl DRANK.
Lia (5-4-2012 om 17:50)
Nou, als ze er niet zouden zijn, zou het echt een racebaan worden daar. Gewoon een beetje geduld hebben, en eens iemand door laten, kan toch echt geen kwaad hoor.
MotoRob (5-4-2012 om 17:47)
Die wegversmallingen zijn levensgevaarlijk, het is altijd onduidelijk wie er eerst mag, als je iets doet, doe het dan goed, door bijv. een bord te plaatsen met een witte en een rode pijl.
Marijke (5-4-2012 om 17:41)
Ik snap het niet. Die vrouw ziet dubbel (alcohol) dan zou je denken dat ze stopt want ze ziet dan twee auto's op haar afkomen. Foutje!!!! Kost je wel je rijbewijs!!!
Cookie-instellingen beheren