Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie lost reeks diefstallen op

Toegevoegd: 20-04-2012, 21.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEERENHOEK - Op 10 april jl. werd een 32-jarige man uit de gemeente Borsele aangehouden op verdenking van koperdiefstal bij een bedrijf in 's-Heerenhoek. Uit het politieonderzoek dat op de aanhouding volgde bleek dat de verdachte in de afgelopen maanden veertien keer eerder koper had ontvreemd.

Op 11 april jl. werd in deze zaak een tweede verdachte aangehouden. Dit betreft een 26-jarige man uit de gemeente Borsele die twee keer betrokken is geweest bij koperdiefstallen. Tijdens huiszoekingen in de woningen van de twee verdachten werden diverse gestolen goederen aangetroffen. Deze goederen waren onder andere afkomstig uit een bedrijf in 's-Heerenhoek waar in september 2011 was ingebroken.


Ook werden in de woningen van de verdachten gestolen fietsen, een gestolen aanhangwagen en kleine hoeveelheden harddrugs aangetroffen. De gestolen goederen gaan terug naar hun rechtmatige eigenaar. De drugs worden vernietigd. 

In verband met de gestolen aanhangwagen is donderdag door de Zeeuwse politie een 29-jarige inwoner van de gemeente Tholen verhoord. Hij bleek ook te maken te hebben met een inbraak in een container in 's-Heerenhoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (21-4-2012 om 22:41)
Ja wat wil je tegen woordig in deze maatschapij alles is zo duur dan gaan mensen gekke dingen doen om aan geld te komen. het is niet leuk voor de eigenaren maar ik kan degen die dit hebben gedaan goed snappen.
Bijmijisookingebroken (21-4-2012 om 18:46)
Allemaal leuk en aardig maar ik heb na 1,5 jaar nog steeds niks gehoord over de inbraak in mijn oude woning. Is er niet 1 of andere manier waarop ik teruggevonden goederen kan bekijken? Ik ben nog steeds alles kwijt, en het was zeker geen koper!
Johan (21-4-2012 om 14:06)
Goed werk van de Politie , zware straffen geven , en alle kosten van schade , en onderzoek laten betalen . En Harddrugs Kei hard aanpakken . Hier worden ook veel overvallen en diefstallen voor gepleegd. Om aan geld te komen voor die rotzooi !!!
Jan (21-4-2012 om 09:28)
Alle schade die is aangericht terug laten betalen en daarnaast een niet mis te verstane straf.
Andre (21-4-2012 om 07:54)
Goed werk van de politie dat ze deze zaken hebben opgelost.
Cookie-instellingen beheren