Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Meisje mishandeld in zwembad

Toegevoegd: 02-05-2012, 12.49 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie is op zoek naar personen die zaterdagmiddag getuige zijn geweest van een mishandeling van een 13-jarig meisje in het zwembad in Terneuzen.

Het meisje is volgens de politie door een voor haar onbekende vrouw, zonder dat daar enige aanleiding toe was, geschopt en aan haar haren meegesleurd. Het meisje is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


Personen die informatie hebben kunnen zich melden op het politiebureau in Terneuzen of bellen met tel. 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (2-5-2012 om 17:58)
@anoniem, wel de tekst goed lezen voor je iets plaatst. Jouw tekst gaat nl nergens over. Er wordt gevraagd naar getuigen van de situatie, er staat niet dat de betrokkenen onbekend zijn.
Janspommerans (2-5-2012 om 17:52)
@anoniem: er staat toch nergens dat ze niet weten wie zij is? Er wordt gevraagd naar getuigen van het voorval. Het meisje en de vrouw zullen wel geen gelijkluidende getuigenis hebben afgelegd. Iemand moet toch gezien hebben waarom die vrouw zo meende te moeten handelen?
Jan (2-5-2012 om 16:16)
Er zijn toch wel camera's in Scheldorado?
Connie (2-5-2012 om 16:07)
@VdVonck....dat dacht ik dus precies hetzelde !
VdVonck (2-5-2012 om 13:51)
Ik ga er vanuit dat er toch wel camera's in een zwembad hangen? Begrijp ook eerlijk gezegd niet waar de badmeesters/badjuffen op dat moment waren! Als het kind afgevoerd moet worden met een ambulance, dan is ze toch behoorlijk toegetakeld! Walgelijk!
Marijke (2-5-2012 om 13:35)
Wat een korte lontjes zeg!!! Daar waren toch zeker wel omstanders bij en waarom hebben die de vrouw niet meteen aangepakt en aangegeven bij de politie?? Vreemd verhaal. Je bent toch nooit alleen in een zwembad!!
Cookie-instellingen beheren