Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger verwondt agenten in Goes

Toegevoegd: 06-05-2012, 19.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Zondag tussen 00.58 uur en 01.05 uur is een agent door een 41-jarige man op de Grote Markt bespuugd. Een andere agent kreeg schoppen van de 41-jarige Vlissinger. 

Even eerder was de man gevorderd het centrum van Goes te verlaten wegens ongewenst gedrag. Hij keerde echter terug en werd aangehouden waarbij hij zich verzette. De agent liep schaafwonden op door de schoppen.  


Eenmaal in de cel beland greep de 41-jarige de hand van een andere agent en brak daarbij de pink van de agent.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Witte (7-5-2012 om 13:58)
Ze hadden de dader maar eens zin poten moeten breken , zou deze wel eerst nadenken om het volgen keer weer te doen . Harder optreden tegen dit volk . Overigens sterkte en beterschap voor de betrokken agent . mvg : Dick
Marijke (7-5-2012 om 12:41)
Ze hadden hem bij de eerste keer al moeten oppakken dan was dit niet gebeurd.Jammer, dat er geen heropvoedingskampen bestaan!!!
Oke (7-5-2012 om 11:26)
Respect in niet af te dwingen met geweld!
John (7-5-2012 om 11:11)
Waar gaat dat heen? Vroeger (...) genoot de politie nog een beetje respect, maar tegenwoordig. Meteen neerknuppelen na het bespugen van de agent. Waarom, laten ze het zover komen? Asociaal respectloos tuig meteen neerhalen. Niet zo truttig doen.
Tijgertje flut (7-5-2012 om 10:38)
We zouden de wed eens aan moeten passen. en hier voor gewoon 5 jaar cel geven dan zullen vele drifkikkertjes het misscien eens leren. sommige denken echt het recht in eigenbeheer te hebben.
Piet (7-5-2012 om 08:14)
Na de eerste keer spugen had meneer al een wapenstok in zijn nek moeten hebben zodat hij in de cel pas weer een beetje bijkwam. Zo krijgen onze dienders het respect terug. Spugen, schoppen en een pink breken getuigt van een gebrek hieraan. Ook een gebrek aan hersenen trouwens als je 41 bent :-)
Cookie-instellingen beheren