Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden na wildplassen

Toegevoegd: 26-05-2012, 11.30 uur
Door: Roland de Jong

HULST -  De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Steenstraat in Hulst een man aangehouden.


De 26-jarige man uit de gemeente Hulst kreeg een bekeuring voor wildplassen en wilde zich in eerste instantie niet legitimeren. Daarna beledigde hij agenten en gedroeg zich recalcitrant.

Hierop is hij aangehouden en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (26-5-2012 om 22:02)
Stoer, iemand bekeuren vanwege pissen. Niet normaal. Wanneer verzinnen we in nederland eens dat de flikken echt gaan weken ipv burgers jenne. Allemaal vanuit misselijkmakende machtswellust. Maar ja waarom wordt je anders een smeris, thuis opzitten en pootjes geven, als flik machtsvertoon.
M (26-5-2012 om 21:45)
Dus K stelt zijn gevel beschikbaar voor elke mens in nood die nog niet zindelijk is
Bob (26-5-2012 om 21:18)
Dus iedereen mag maar doen waar hij zin in heeft wil je zeggen K ??? Doe even normaal, altijd dat gezeur op de politie. T zijn ook bepaalde type's mensen die er last mee en van hebben......I rest my case...
Marco (26-5-2012 om 21:05)
Jeetje zeg, waar houden jullie zich mee bezig, wat een gevaarlijke baan heeft de politie toch. Owee, als ze uitgescholden worden zijn ze gelijk beledigd en wij mogen niks doen als burger uitgescholden wordt, jullie gebruiken gelijk spray. Tikje in gezicht en gelijk maar mishandeld zijn. Kinderachtig
Stond erbij en keek er naar. (26-5-2012 om 20:24)
@ K, Blijkbaar vindt u het normaal dat er wordt wildgeplast. Misschien is het dan iets om een bordje in uw tuin te zetten dat het daar wel mag.. Andere bewoners zijn namelijk de dag erna bezig om de stank weg te werken van de wildplasser..
Dropje (26-5-2012 om 20:22)
@K totdat ze bij jou tegen je muur staan te plassen en je vergaat van de rot stank, maar ben het met je eens dat er wel ergere dingen zijn.
Cookie-instellingen beheren