Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Twee aanhoudingen bij Vestrock

Toegevoegd: 03-06-2012, 21.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.25 uur zijn, aan de Stationsweg in Hulst, een 48-jarige man uit Assenede (B) en een 46-jarige man uit Stekene (B) aangehouden. 


Het tweetal werd door agenten aangesproken omdat zij stonden te urineren tegen de hekken bij het terrein waar Vestrock had plaatsgevonden. Bij het aanspreken haalde de 46-jarige man uit naar één van de agenten. Hierop is hij aangehouden. 

De 48-jarige man bemoeide zich met de aanhouding waarop ook hij is aangehouden. De mannen zijn zondag, nadat er proces-verbaal tegen hen is opgemaakt, in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (4-6-2012 om 00:17)
Vervolg: Het uithalen naar de politie is absoluut niet goed te keuren, maar ik begrijp wel dat de wildplasser door de muggenzifterij van de politie geïrriteerd werd. Moesten ze dan in hun broek plassen? Al die hondenstront op de stoep is veel erger, maar daar heb ik nog geen optreden tegen gezien.
Jos (3-6-2012 om 23:58)
Dat is wel heel flauw! Een paar meter verder lag een hele grote plas van het al sinds de namiddag overlopen van de urinoirkiosk....Wat is het verschil? Het is daar toch normaal een wei, dus als er dan schapen o.i.d. lopen te plassen wat dan, schapen bekeuren? En om 1.25 u was Vestrock al klaar?
Cookie-instellingen beheren