Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 262 km

Nachtelijke mishandeling op parking

Toegevoegd: 26-06-2012, 13.00 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - In de nacht van vrijdag op zaterdag is op een parkeerplaats aan de Sloeweg in 's-Heer Arendskerke iemand mishandeld.


Een 30-jarige man had daar omstreeks 04.30 uur zijn auto geparkeerd. Plotseling kwam er een andere auto de parkeerplaats oprijden. In die andere auto zaten vier jonge mannen. Zij maakten rare gebaren naar de 30-jarige man.

Op een gegeven moment stapte de bestuurder uit deze auto en gaf de 30-jarige man, zonder enige aanleiding diverse klappen in zijn gezicht. Het slachtoffer is hierop snel weggereden. Hij heeft geen letsel overgehouden aan de klappen.

Over de bestuurder van de andere auto is niet veel bekend. Het betreft een blanke man van ongeveer 20-25 jaar oud. Hij had een stevig postuur en blond, golvend haar. De Zeeuwse politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Hebt u die nacht iets gezien, of heeft u later iets gehoord dat met deze zaak verband kan houden, dan wordt u verzocht om te bellen met Politie Zeeland op telefoonnummer 0900-8844.

U kunt zich ook persoonlijk melden op het politiebureau in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@rd en zwoeger (26-6-2012 om 17:10)
Dus als ik vroeg in de morgen ( 4 uur ) richting den helder rijd vanaf middelburg en ik stop halfverwege voor een bakje koffie verdien ik klappen te krijgen? Erg rare redenering weer hierzo.
Onbekend (26-6-2012 om 16:49)
Deze parking staat bekend als homo ontmoetings plaats dus vul de rest zelf maar in........
Iemand (26-6-2012 om 16:49)
Meschien kwam de man van ze werk zijn ook mensen die in de nacht werken of pieper dienst hebben betse mensen er zijn ook beveiligingbedrijven die rond rijden in de nacht en diverse plaatsen staan dus je mag zo maar iemand slaan zonder ene rede kan gewoon niet
Stopte er ook eens perongeluk (26-6-2012 om 16:41)
Mn hond had hoge nood, dus ik stopte daar, liet ze plassen. Werd mn man met oneervolle verzoeken lastig gevallen... Dat kan voor sommigen ook een oorzaak zijn om kwaad te worden. Want daar zit je niet op te wachten.
Loes (26-6-2012 om 16:12)
Vanacht controle doen, dan staat ie gek erweer, en ook parkeert iemand snachts zijn auto daar,mag dat daar, want wat deed die vechterbaas daar?
Laurens (26-6-2012 om 16:09)
Of het nu om 14.30uur is of om 4.30uur niemand heeft het recht om 'zomaar' iemand klappen uit te delen. Bovendien weet niemand wat hij daar deed. Makkelijk om vanachter je PC met vooroordelen te komen....
Cookie-instellingen beheren