Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Man scheurt door bebouwde kom

Toegevoegd: 21-07-2012, 12.21 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vrijdagavond in Terneuzen een man van 21 aan de kant gezet nadat was geconstateerd dat hij meer dan 50 kilometer per uur te hard door de bebouwde kom reed.


De 21-jarige Terneuzenaar reed rond 21.45 uur met een snelheid van 107 kilometer per uur over de Willem de Zwijgerlaan. Ter plaatse geldt een snelheidslimiet van 50 kilometer per uur.

De politie zette de man aan de kant en nam ter plekke zijn rijbewijs in.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pietjansnot (21-7-2012 om 20:45)
Heerlijk al dat lawaai rond me heen! van mij mag het nog harder, al die oude mensen die niet meer buiten durven te komen en achter de geraniums zitten die klagen dat al die jeugd te hard rijden. Gelukkig zijn jullie nooit jong geweest en hebben jullie nooit hard gereden of met een druppel te veel?
Robin (21-7-2012 om 20:45)
@ H. de Maat, Wim, Piet. wel grappig dat jullie zogenaamde brave burgers altijd op de zelfde soort artikelen reageren, met de zelfde soort opmerkingen. beetje kansloos.. goede avond verder.
Peter (21-7-2012 om 19:52)
Het is in de avonduren meer een Willem de Zwijger circuit , als bewoner durf ik dat wel te beweren het enige waaraan het hier ontbreekt is de aanwezigheid van de blauwbroeken .......
Jan (21-7-2012 om 17:43)
Ik keur dit gedrag volledig af, maar de reacties hier zijn hypocriet, hebben wel allemaal niet wel eens gek gedaan in onze jeugd.. Als ik de reacties hier lees zijn jullie allemaal brave burgers.. laat me niet lachen..
H. de Maat (21-7-2012 om 13:56)
Goede zaak. Hierop moest meer gecontroleerd worden, af en toe lijkt het op de Dokweg, Zuidlandstraat, Willem de Zwijgerlaan en Axelsestraat wel een racebaan. Vooral in de avonduren is de jeugdige wegebruiker hierin actief.
Wim (21-7-2012 om 12:57)
Prima werk, Deze weg wordt voortdurend door jonge jochies gebruikt als racebaan. Tussen zes en zeven voornamelijk want dan weten zedat de sterke arm zit te eten ( niks mis mee natuurlijk) De Hondacivicjes en Golfjes blazen dan vrolijk rond, gewoon allemaal oppakken !
Cookie-instellingen beheren