Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Zes arrestaties tijdens Dancetour

Toegevoegd: 30-07-2012, 15.44 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Tijdens het evenement Dancetour, zondag in het centrum van Goes, zijn in totaal zes personen aangehouden. Dat meldt de politie.


In de Wijngaardstraat werd iemand aangehouden voor vernieling. Op de Markt werd een vrouw aangehouden voor baldadigheid en vier personen werden opgepakt inzake de Opiumwet.

Twee van hen waren in het bezit van enkele XTC-pillen en een buisje met GHB. Zij kregen ieder een transactie aangeboden van 550 euro.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Do you know ? does anyone care ? (30-7-2012 om 19:16)
Oei wat een verschrikkelijke overtredingen weer, een paar XTC pillen en GHB ! veel erger dan een dolgedraaide alcohol junk die in een moordzuchtig delerium ponies de strot afsnijd natuurlijk ! foei, die dance hangjeugd met hun drugscultuur, die moeten ze maar hard aanpakken hoor ! de overlastgevers.
Markske (30-7-2012 om 16:16)
Haha drugs gebruiken op de dancetour.. kansloos, zoals drugsgebruik in het algemeen.
Cookie-instellingen beheren