Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 141 km

Hond gestolen uit auto Oostburg

Toegevoegd: 10-08-2012, 17.26 uur
De gestolen hond.
De gestolen hond.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - In Oostburg is vanmiddag een hond gestolen uit een auto. Dat meldt de politie.
 
De hond werd volgens de politie rond 14.45 uur gestolen uit een auto die geparkeerd stond aan de Langestraat. Het gaat om een klein zwart hondje.


Hebt u iets gezien? Bel de politie op tel. 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (11-8-2012 om 10:00)
Beste, volgens de officiel verklaring ging het baasje van de hond even wat te drinken halen en liet de ramen open, daarbij had ze eroor gezorgd dat de hond voldoende water en te eten had om de hond 15 minuten alleen in de auto te laten. hopelijk vinden ze hun puppy terug
Irene (10-8-2012 om 23:43)
Gered vind ik nog al veel gezegd! hoe lang was de eingernaar weg misschien 5minuten effe snel ergens iets afgeven ofzo stond de auto in de schaduw? vind dat er te snel geoordeeld word
Petra (10-8-2012 om 23:33)
In eerste instantie leuk dat mensen reageren omdat ze blijkbaar al weten wat er is gebeurd. Niemand weet wat de aanleiding was de hond mee te nemen. Dat mag niet..dan laat je hem uit de auto en geef je hem bij het politie bureau af en een briefje onder de ruitenwisser.
W.H. de Laat (10-8-2012 om 22:54)
Tja...een hond behoor je echt niet in een auto achter te laten, het weer laat het ook niet toe, momenteel te warm... Laat NIMMER een hond in een auto als het te warm is..Er kunnen allerlei redenen zijn dat dit dierjte gestolen is...Misschien om te fokken, of verkopen.of anders...
Ralf (10-8-2012 om 22:51)
Het hondje bleef in de auto zitten voor een kleine boodschap van enkele minuten, met ramen gedeeltelijk open en eten en drinken. Ik hoop dat ze deze laffe dief te pakken krijgen en hem of haar opsluiten voor deze laffe zielige daad. Sterkte en hopelijk hebben jullie hem snel terug!
Ralf (10-8-2012 om 22:50)
Iedereen heeft zijn mening klaar, zonder wetende wat zich daadwerkelijk heeft afgespeeld. Dat is makkelijk he! Kijk eerst ook eens in de spiegel voordat je anderen beoordeeld. Dit zijn mensen die het beste voor hebben met dieren, Echte dierenliefhebbers.
Cookie-instellingen beheren