Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 24 km

Ongevallen op drukke A58

Toegevoegd: 18-08-2012, 23.06 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Op de A58 bij Rilland zijn zaterdagavond zeker twee ongevallen gebeurd. Deze vonden plaats tijdens de drukke verkeersstroom richting Brabant. 
 
Het eerste ongeluk gebeurde rond 18.15 uur. Naast een ambulance werden er ook drie brandweerwagens opgeroepen. Vanwege het ongeluk waren de twee rijstroken enige tijd gestremd. Het verkeer werd via de vluchtstrook geleid. Dit zorgde voor een flinke extra verkeersopstopping. Nadat de weg net weer was vrijgegeven stond het verkeer over circa vijf kilometer vrijwel volledig vast.


De tweede aanrijding gebeurde rond 20.45 uur. Door onbekende oorzaak was een auto in een sloot beland. Er werden ambulances en vier brandweerwagens opgeroepen. Ook de traumahelikopter werd gealarmeerd. Onder de brandweerwagens was ook een duikwagen. De auto bleek echter in een droge sloot te liggen. Niemand raakte gewond en iedereen kon zelf uit de auto komen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (19-8-2012 om 08:14)
Wat een paniekgedoe, maakt alle ellende alleen maar erger. misschien kunnen degenen die dit mogen veroorzaken eens gaan kijken hoe ze dit in Engeland oplossen? op de M25 is het heel wat verstandiger geregeld
Cookie-instellingen beheren