Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Stiletto ontdekt tijdens controle

Toegevoegd: 15-09-2012, 14.52 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Tijdens een preventieve fouilleringsactie in het centrum van Terneuzen heeft de politie vannacht een stiletto ontdekt.


De stiletto was in het bezit van een 23-jarige Terneuzenaar. Het wapen werd in beslag genomen. De man is aangehouden en voorgeleid aan een hulpofficier van justitie die bij de actie aanwezig was. Hij krijgt een proces-verbaal en de stiletto wordt vernietigd.

De burgemeester van Terneuzen heeft het centrum van die stad aangewezen als veiligheidsrisicogebied, omdat het aantal schietincidenten in Terneuzen teruggedrongen moet worden. Via diverse media zijn de inwoners van Terneuzen in de afgelopen maanden op de hoogte gebracht dat er fouilleringsacties gehouden kunnen worden.

Veel mensen waren er dan ook van op de hoogte en werkten netjes mee aan de actie. Wanneer een volgende actie gepland is, wordt niet bekend gemaakt, maar dat er een vervolg op komt is volgens de politie zeker.

Zie ook:
- Mes gevonden bij controle (05-08-2012)
- Preventief fouilleren in Terneuzen (24-07-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Metropool (15-9-2012 om 15:57)
Waarom loopt deze persoon met een stiletto op zak?
Francois (15-9-2012 om 15:44)
Als je van tevoren al gaat aangeven dat je gaat preventief fouilleren dan is de kans groot dat de kans klein is dat je iets aantreft. Ik ben er voor maar snap alleen de vooraankondiging niet. Maar goed, dit alles zal wel het gevolg zijn van de wietpas.
Cookie-instellingen beheren