Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 35 km

Doorrijder ongeluk aangehouden

Toegevoegd: 29-09-2012, 11.15 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - De politie heeft vrijdagavond in Rilland een man aangehouden die was doorgereden na een ongeluk in België.


De 59-jarige automobilist was achtervolgd door een betrokkene van het ongeluk in Hoevenen. Deze belde ook de politie. De vluchtende bestuurder werd uiteindelijk aangehouden bij Rilland.

De politie trof de doorrijder, afkomstig uit de gemeente Reimerswaal, aan in zijn auto in Rilland waarop hij is aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bekende (30-9-2012 om 11:12)
Mar en piet en kees jullie oordelen op een verhaal wat niet compleet is en op een meneer die je niet kent . dat is laf. als hij stopt en wordt dan half in elkaar gemept omdat die belg helemaal door het lint ging zouden jullie ook vluchten . oordeel pas als je het hele verhaal kent.
Mar (29-9-2012 om 16:45)
Goed van deze belg om er achter aan te gaan en dat hij de politie heeft gebeld hopelijk zit die ,,heer,, uit reimerswaal ook de zondag en volgende week nog in torentyd om goed na te denken...rijbewiis voorgoed in trekken bij zulke laffe lui
Piet Stroo (29-9-2012 om 14:50)
Zo oud al en nog steeds geen verantwoordelijksheidsbesef. In en in triest.
Kees (29-9-2012 om 11:29)
Goede zaak. Je zult maar schade hebben de bestuurder gaat ervandoor. Zo te lezen alleen maar schade, maar toch. Samenwerking tussen de Belgische politie en de politie in Rilland is dus goed.
Cookie-instellingen beheren