Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Balletjespistool in beslag genomen

Toegevoegd: 30-09-2012, 15.02 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft zaterdagavond in Hulst een balletjespistool in beslag genomen. Dat is zondag bekend gemaakt.


Volgens de politie was het balletjespistool niet van echt te onderscheiden en het bezit van zo'n wapen is dan ook in Nederland verboden. Zodoende werd het wapen in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (1-10-2012 om 10:35)
@R,S Als je als politie gaat zaniken dat het niet makkelijk is dan hadden je een andere beroep/baan moeten kiezen. Ik zeg niet dat alle politie moeilijk doen/zijn maar er zitten rare typetje tussen. Ze weten nou toch dat geen echte is, even controleren dan weer terug geven.
R.S (1-10-2012 om 09:11)
Een ieder die kommetaar heeft op de politie laten die dan zo stoer zijn n zelf politie agenten worden kijken of het dan beter gaat, ik denk het van niet
Regels zijn regels (1-10-2012 om 01:02)
@Leutig .... Jij kan dat nou wel leutig vinden, alhoewel ik denk dat het meer spottend bedoeld is, maar regels zijn nu eenmaal regels, kind of niet. Ouders dienen verstandiger te zijn en hun kinderen niet met zulk soort speeltuig rond te laten lopen. Even nadenken, dan bergijp je het best wel.
Kaatje (30-9-2012 om 22:20)
Dan hadden ze met de ouders van dit kindje naar de kermis attractie moeten gaan. Kind is nu de dupe van iets dat op de kermis heeft gewonnen.Sneu hoor voor het manneke.
Leutig hoor (30-9-2012 om 17:08)
Van een kindje die het van de kermis heeft
Cookie-instellingen beheren