Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twaalf bekeuringen bij controle

Toegevoegd: 12-10-2012, 17.48 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft vandaag gecontroleerd op diverse wegen in de omgeving van Terneuzen. Dat resulteerde in twaalf bekeuringen.


Zes mensen kregen een boete voor te hard rijden. Drie personen droegen geen gordel en kregen daarom een bekeuring. Een ander kon geen rijbewijs tonen en ook werd iemand betrapt voor niet handsfree bellen.

Verder werd een bekeuring uitgedeeld voor het overtreden van een inhaalverbod.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onno Hillebregt (13-10-2012 om 09:09)
Zolang de media blijven berichten dat de pakkans laag blijft èn de autobestuurders niet hun verantwoordelijkheid nemen zal de politie altijd blijven bekeuren als in een bodemloze put. Bovendien zijn de straffen veel te laag en gaat men vrolijk door met tegen de wet aan te schoppen. Justitie: doe er wat aan cq tegen want de notoire overtreders zijn een groot gevaar op de weg !!! Ook mijn eigen veiligheid is in het geding...
Anoniempje (12-10-2012 om 22:15)
Gelukkig hebben we facebook anders hadden er meer op de bon gegaan
Wim (12-10-2012 om 20:00)
Gelukkig is er maar vijf maal ingebroken heb je tijd over om het verkeer te controleren.
Cookie-instellingen beheren