Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Diefstal uit sportcomplex Kapelle

Toegevoegd: 02-11-2012, 11.41 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Donderdag tussen 19.30 en 21.00 uur werden uit een sportcomplex aan de Vroonlandseweg in Kapelle diverse goederen gestolen.


De goederen werden weggenomen uit onafgesloten kleedkamers. Het gaat om onder meer om gsm's, geld en ID-kaarten. Om hoeveel gestolen gsm's en identiteitsbewijzen het gaat is onbekend.

Ook is niet bekend hoeveel geld er precies is gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Conny (2-11-2012 om 15:09)
Laten we niet vergeten dat het, ondanks dat het niet slim is je spullen onbeheerd achter te laten, je gewoon van andermans spullen moet afblijven!!
Arie reijnhout (2-11-2012 om 13:17)
Een beetje veel dom om je waardevolle spullen in een onafgesloten ruimte achter te laten!!!!! neem voortaan je spullen mee naar de ruimte waarin je verblijft!!!!!!
Peter (2-11-2012 om 12:27)
Ook niet slim om die spullen in onafgesloten kleedkamer te laten liggen. Altijd in tas meenemen de zaal in.
Cookie-instellingen beheren