Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 35 km

Man valt door ruit bij arrestatie

Toegevoegd: 03-11-2012, 09.41 uur - Update: 03-11-2012, 12.09 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie heeft vrijdagavond in Hulst pepperspray gebruikt om een 17-jarige man aan te houden. De jongeman wordt verdacht van de handel in verdovende middelen.


De arrestatie van de 17-jarige man uit de gemeente Terneuzen vond even na 23.00 uur plaats in de Poorterslaan in Hulst. De aanhouding ging gepaard met een worsteling. Tijdens deze worsteling viel een van de agenten met de verdachte door een winkelruit.

Bij zijn aanhouding bleek de 17-jarige vijf gripzakjes met in totaal bijna vijf gram hennep bij zich te hebben. De jongen is naar Torentijd gebracht. Een 20-jarige inwoner van de gemeente Hulst probeerde de aanhouding te belemmeren en maakte om diezelfde reden ook kennis met pepperspray.

De man ging hierna een woning in de Churchillweg binnen waar agenten eerder die avond al een hennepgeur hadden waargenomen. De politie is hierop de woning binnengetreden en trof daar een hennepplant, lampen en potgrond aan. De politie heeft de drugs in beslag genomen. De 'wietplantage' is ontmanteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mien (3-11-2012 om 13:32)
Het zou inderdaad goed zijn als ouders, eerst worden gescreend, alvorens er kinderen op de wereld worden gezet. Er zijn mensen die niet naar hun kroost omkijken en de schuld altijd bij anderen leggen. Nee je zal moeten investeren in je toekomst, ook voor die van je kids.
Eddie (3-11-2012 om 12:18)
Is 1 Hennepplant een kwekerij???...........
Piet (3-11-2012 om 11:45)
@bertus: u zegt dat er voor de jeugd geen toekomst is?Het is maar net welke keuze ze maken.Dit is de makkelijkste weg voor hen en de 'stoerste' weg.Iedereen kan een toekomst hebben, alleen je moet willen en dat ontbreekt bij dit schorem en vaak bij de ouders. Iedereen heeft een keuze!
Charlie (3-11-2012 om 10:51)
5 Gram hennep woooooow!!!
Bertus (3-11-2012 om 09:57)
Duidelijk 2 beginnende "ondernemers" in deze nieuwe illegale markt waar dankzij de wietpas enorme winsten te behalen zijn.voor de jeugd waar toch geen werk of toekomst voor is. maar de overheid heeft het te druk voor dit soort ellende, met feestje bouwen en ruzie zoeken.
Cookie-instellingen beheren