Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man drinkt ruim zes keer te veel

Toegevoegd: 04-11-2012, 16.05 uur
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Op de Drieweg in Heinkenszand is zaterdag rond 23.30 uur een 21-jarige automobilist uit de gemeente Borsele betrapt op rijden onder invloed van alcohol.

De man is meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Daar blies hij 545 ug/l, terwijl voor hem als beginnend bestuurder slechts 88 ug/l is toegestaan. De man had dus ruim zes keer te veel alcohol genuttigd.


Bij waarden hoger dan 350 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval. De officier van Justitie beslist over de teruggave ervan


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (6-11-2012 om 19:17)
@Ed, en juist daarom voor iedereen o,o%. Hoef je niet na te gaan wie wel en niet tegen drank kan!!
Dick (6-11-2012 om 10:20)
@rob Tussen dronken en een paar biertjes zit voor mij nog altijd een groot verschil, deze jongen heeft een leuke avond gehad en voelde zich waarschijnlijk nog niet eens aangeschoten. Als hij dan iemand aan zou rijden zal het hoogst waarschijnlijk een andere oorzaak hebben dan drank.
Marco (6-11-2012 om 10:04)
Het maakt geen reet uit hoelang je auto rijdt, de beste coureur maakt ook ongelukken, wat is nou gevaarlijker, iemand met alcohol op of een nuchtere persoon? En ga niet iederekeer zeggen over wat als jou kind of je naasten en nog meer gebla, kinderen, wie dan ook kan door ergere dingen overlijden.
Peter (6-11-2012 om 02:42)
@marijke Doe eens normaal met je nul procent, blijf je wel van de kersenbonbons af dan ??? Roomser dan de paus mss.........
Rob (5-11-2012 om 23:31)
Als je het omrekent, is het 6 biertjes. Rijden onder invloed is erg onverantwoordelijk, maar al die heisa vanwege een klein aantal biertjes is ook overdreven. Rijbewijs ingenomen, akkoord. Hij heeft volgens de richtlijnen 'teveel' op. Maar 'onverlaat' en 'LUL' is overdreven vind ik.
Eugene (5-11-2012 om 23:26)
Maar goed dat de wat minder begaafde mensen die hieronder hun reactie achter hebbben gelaten geen straffen uitdelen! Meneer de bumperklever en mevrouw ik ben zelf super heilig kijk eens na jezelf voordat je onzin uitkraamt over belachelijke straffen.
Cookie-instellingen beheren