Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen breekt arm na duw

Toegevoegd: 06-11-2012, 21.28 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes heeft een 13-jarige jongen dinsdag zijn arm gebroken toen hij werd belaagd door een groepje jongeren.


De jongen fietste rond 15.00 uur over de Bergweg in zijn woonplaats. Hij kwam daar een groepje van circa 10 jongeren tegen. Een van hen stapte op de jongen af en duwde hem van zijn fiets af. Hij viel op de grond en brak hierbij zijn arm.

Een man die langs kwam fietsen hielp de jongen overeind en bracht hem naar zijn school. Daar is de jongen opgevangen en verzorgd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
David (7-11-2012 om 09:57)
Groep van tien pestkoppen c.q LAFAARDS, dat jullie dit gedaan hebben en dat kort na de zelfmoord van Tim Ribberink........Willen jullie echt zo zijn ? Hebben jullie daar weleens aan gedacht ?
Groeps pesten = waardeloze scholen (7-11-2012 om 09:02)
En de scholen weten zogenaamd weer van niets zeker ? alsof het hun leerlingen niet zijn zeker ? nee, "de scholen" weten wel wie het zijn maar die kijken liever toe hoe iemand wordt doodgepest als maatschappij les. of nemen ze hun verantwoordelijkheid deze keer WEL en zorgen ze voor gerechtigheid ?
Pesten (7-11-2012 om 08:57)
Dat gajus doet nog even een schepje op het pest schandaal van deze week. ik neem aan dat deze jongeman naar het ziekenhuis ging voor verzorging en niet naar school en dat dat groepje gewoon zware mishandeling wordt aangerekend en de bak in gaan, maar er zal wel weer niets gebeuren, toch ?
Kipje (7-11-2012 om 08:18)
Flink hoor!
Jose (7-11-2012 om 07:49)
Er heeft net een jongen van 20 een einden aan zijn leven gemaakt omdat hij zo gepest word en dan nog word er gepest vind dit niet normaal en ja altijd met meerder niet alleen want dan duren ze niet en marijke aangifte doen helpt niet mijn broertje werd ook gepest ook aangifte gedaan maar doen.niks
Jp (7-11-2012 om 07:42)
Het verhaal TIM heeft geen uitwerking op die jongens treurig
Cookie-instellingen beheren