Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw in scootmobiel bestolen

Toegevoegd: 07-11-2012, 13.06 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Een 53-jarige vrouw uit Sas van Gent is dinsdagmiddag door twee jongens beroofd van haar handtas.


De vrouw reed omstreeks 17.15 uur in haar scootmobiel over de Joostenstraat in de richting van de Van Milstraat toen ze achter haar een bromfiets hoorde aankomen. Tijdens het passeren zag ze dat op de bromfiets twee personen zaten zonder helm.

De passagier griste vervolgens haar handtas uit het mandje van de scootmobiel. Daarna reed het tweetal weg in de richting van de Europalaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onno Hillebregt (7-11-2012 om 17:57)
Tsja, als de plannen van Rutte 2 doorgaan hebben we straks teveel op geld beluste jongetjes op brommers en te weinig handtassen met lege portemonnees. Desalniettemin: een laffe daad.
J (7-11-2012 om 16:55)
Wat een stelletje helden #*#@#*@#... in een opvoedingsgesticht duwen en hun wat manieren,normen en waarden bij brengen want dat zal thuis toch iets te weinig zijn gedaan...
Anita (7-11-2012 om 16:52)
Het moet toch niet gekker worden wat een tuig veel zwaardere straffen uitdelen aan dit uitschot
F (7-11-2012 om 16:49)
Wat een setje loosers zeg... ongelooflijk!! Flink zeg, een vrouw in een scootmobiel beroven, tjonge wat een helden. Ga toch werken voor je centen... Hoop van harte dat ontdekt wordt wie dit zijn, zou er best eens een 'babbeltje' mee willen maken... grt,f
Willy (7-11-2012 om 16:34)
Als dit uitkomt wie dat gedaan heeft dan ook de ouders hierop dan ook aanspreken. ouders zijn ook nog volgens de wet ook verantwoordelijk voor hun kinderen en hun gedrag.
Frank (7-11-2012 om 16:18)
Heb ik me net kwaad zitten maken over die knul met gebroken arm, lees ik dit ziekmakend bericht! Wat een stelletje lafaards leven er hier toch in dit land!! Wanneer leren jullie eens wat RESPECT is? Vies stuk TUIG dat je bent! Probeer het eens bij mij! Je moeder zal je niet meer herkennen!
Cookie-instellingen beheren