Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Hennepkwekerij in Krabbendijke

Toegevoegd: 12-11-2012, 20.31 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Maandagochtend is aan de Doelstraat in Krabbendijke een niet in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.


De vondst werd gedaan in de schuur bij een woning. De kweekapparatuur die nog in de schuur aanwezig was, is in beslag genomen en vernietigd.

De bewoner van het pand is aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
HaLUL (13-11-2012 om 15:40)
Er mag ook niks meer! Wat is er mis met een paar plantjes! In de slip werken zet ook nog geen zoden aan de dijk, en in de fietsen is t ook rustig!! Goh noe geloof ik dat ik aan t roken ben..... dat mag ook al niet meer op deze site.........
Bart (13-11-2012 om 12:05)
Kan aan mij liggen maar volgens mij is het legaal om een lamp en dergelijke op te hangen anders was elke kas in nederland in over treding
Cookie-instellingen beheren