Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuige mishandeling

Toegevoegd: 14-11-2012, 19.54 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie is nog steeds op zoek naa mensen die kunnen helpen bij het oplossen van een laffe mishandeling vorige week in Goes.


Op dinsdag 6 november brak een 13-jarige jongen zijn arm toen hij werd belaagd door een groepje jongeren. De jongen fietste rond 15.00 uur over de Bergweg in zijn woonplaats. Hij kwam daar een groepje van circa 10 jongeren tegen. Een van hen stapte op de jongen af en duwde hem van zijn fiets af. Hij viel op de grond en brak hierbij zijn arm

Een man die langs kwam fietsen hielp de jongen overeind en bracht hem naar zijn school. Daar is de jongen opgevangen en verzorgd. De politie is nog op zoek naar een vrouw die de jongen geholpen zou hebben. Dat is te lezen in een getuigenoproep die vandaag is verspeid. De vrouw reed in een bestelbusje en wordt gezocht omdat ze wellicht meer informatie kan gevene over de toedracht van de mishandeing.

Zie ook:
- Jongen breekt arm na duw (06-11-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (14-11-2012 om 23:24)
Tsjonge jonge!! Wat is dit toch weer gemeen zeg!!!!!! Stelletje rotlui, Flink hoor met 10 op 1!!! Wordt woest als ik deze verhalen hoor!! owee als ik het toch zie gebeuren! ik slinger ze over de hele weg. Zo gemeen 10 tegen 1 Verschrikkelijk!!! Flinke jongens hoor!!
Cookie-instellingen beheren