Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

File na ongeluk A58 Vlaketunnel

Toegevoegd: 15-11-2012, 09.26 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Op de A58 heeft een verkeersongeval vanochtend geleid tot een file van enkele kilometers. Niemand raakte gewond.

Rond 06.45 uur kwamen nabij de Vlaketunnel een vrachtwagen en een personenauto in botsing. De voertuigen reden in de richting van Vlissingen. Het was op dat moment erg mistig, maar of dat de oorzaak is van de botsing is nog niet duidelijk.


Aanvankelijk werd uitgegaan van twee gewonden, maar uiteindelijk bleek niemand letsel opgelopen te hebben. Wel had iemand lastgekregen van een bloedneus. Vanwege het ongeluk werd één rijstrook enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (15-11-2012 om 10:39)
Nee Arie, er zal eerst iets moeten gebeuren voordat er een lampje bij hun gaan branden....Doe jij maar iets te laat gaan ze ook zeuren. Overheid mag alles en wij moeten onze monden dicht houden.
Daan (15-11-2012 om 10:37)
De matrix borden stonden gewoon op 90km/h. De bus waar ik in zat had op een gegeven moment 20 minuten vertraging. Ach ja niks aan te doen, maar wel voor de bustijden. Die gaan zo overhoop, maar uiteindelijk is toch alles goed geregeld met een andere bus. Dus uiteindelijk geen vertraging voor anderen
Automobilist (15-11-2012 om 10:35)
Zou het niet eens tijd worden,dat met zulk weer(MIST) de automobilist zijn snelheid eens ging aanpassen?
Arie reijnhout (15-11-2012 om 09:40)
Zou het niet eens tijd worden,dat met zulk weer(MIST) de matrixborden aan gaan,misschien wordt er dan eens beter opgelet!!!
Cookie-instellingen beheren