Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 262 km

Vrouw terecht dankzij Burgernet

Toegevoegd: 16-11-2012, 08.18 uur
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - Een 72-jarige vrouw uit Sint-Maartensdijk is ongeveer 9 uur vermist geweest. Ze is teruggevonden dankzij een deelnemer van Burgernet.


De vrouw verdween rond 23.00 uur in het gezelschap van twee langharige teckels. Rond 03.15 uur werd alarm geslagen bij de politie. Diverse politie-eenheden keken uit naar de vrouw. Onderzocht werd of de politiehelikopter ook kon komen zoeken, maar deze werd uiteindelijk niet ingezet.

De politie maakte zich grote zorgen om de toestand van de dementerende vrouw, mede vanwege de lage nachttemperatuur. Deze bedroeg vannacht circa 4 graden. Omstreeks 07.00 uur, dus acht uur na de verdwijning, werd een Burgernet-bericht verspreid. Ongeveer een uur later werd de vrouw in goede gezondheid aangetroffen in Scherpenisse. Eén van de ruim 300 deelnemers aan de Burgernet-actie had haar gezien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (17-11-2012 om 12:45)
Wat fijn dat ze gezond is aangetroffen. Compliment voor de politie en alle andere ingezette diensten.
Cookie-instellingen beheren