Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 28-11-2012, 08.09 uur - Update: 28-11-2012, 16.12 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een verkeersongeval in Terneuzen zijn woensdagmorgen twee personen gewond geraakt. 
 
De betrokkekenen zaten in een personenauto en een bestelbusje welke rond 06.45 uur met elkaar in botsing kwamen op de Buitenhaven. Het ongeluk gebeurde vlakbij het busstation. De brandweer werd opgeroepen en binnen een half uur waren de twee uit hun voertuigen bevrijd. Ze werden direct naar het ziekenhuis gebracht.


Een 48-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland verleende geen voorrang aan een 44-jarige Belgische automobilist. Een aanrijding was het gevolg. De 44-jarige bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

De inmiddels gereed staande berger heeft de voertuigen daarna snel geborgen om de weg weer vrij te maken. Vanwege het ongeluk werd het verkeer op de Rijksweg Terneuzen-Sas van Gent (N252) komende uit de richting van de brug Sluiskil en gaande richting Westerscheldetunnel namelijk enige tijd omgeleid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (29-11-2012 om 11:49)
Dit gebeurt daar bijna dagelijks, oorzaak, aso's die denken dat voorangsregels niet voor hun gelden, vooral als de dow uitkomt om 14.30 16.30 17.00 maar nooit zie ik daar een ambtenaar controleren op voorangs regels,terwijl zelfs bazen van dow er gevaarlijke situaties maken met hun directie bakken
Cookie-instellingen beheren